Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Privacy verklaring
digiworx bvba
digiworx bvba
Menu digiworx bvba
Menu digiworx bvba

Wat Digiworx voor u kan betekenen?

Digiworx werd opgericht in 2009 door Koen Lambrechts. Wat begon als een bijberoep is ondertussen een volwassen bedrijf en een betrouwbare partner voor klanten uit gans Vlaanderen. Wens je meer informatie, dan maken wij graag tijd vrij voor een vrijblijvend gesprek!

 

coffee

Een persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact wordt bij Digiworx hoog in het vaandel gedragen. Tenslotte weet niemand beter dan jij zelf waar uw bedrijf of product voor staat. We nodigen je dus graag uit om je idee of plan bij ons voor te stellen, of wij komen met plezier bij jou langs.

coffee

SERVICE OP MAAT

Elk bedrijf is uniek en elk product vereist een specifieke aanpak. Wij zoeken naar oplossingen op maat van je budget en doelgroep. Samen kijken we hoe we jouw unieke behoeftes tot uitvoering kunnen brengen.

coffee

WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U DAT OOK BENT

Wij meten ons succes aan het resultaat van jouw campagne, en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. En ook na de oplevering van jouw project staan wij nog steeds klaar om vragen te beantwoorden en te helpen waar nodig.

<
>
warande kantoor fransagro broodhuys

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag voor ons? Wenst u meer informatie over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken met plezier tijd vrij om je bericht te behandelen!

Privacy verklaring